Με γνώση & εμπειρία, κοντά στον Αγρότη και τον Κτηνοτρόφο
Πατρόκλου 9, Φάρσαλα, 40300
Δευτ-Παρ: 08:00 - 16:00

Υποδομές & Εγκαταστάσεις

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «Φαρσάλων Γη» στεγάζεται σε πλήρως ανακαινισμένες κτηριακές εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 175 τ.μ. στην οδό Πατρόκλου 9, στα Φάρσαλα.
Απασχολεί άρτια εκπαιδευμένους εργαζόμενους, διαθέτει αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών και υπερσύγχρονο μηχανογραφικό εξοπλισμό, διασφαλίζοντας στο 100% την ταχύτατη εξυπηρέτηση όσων μας επιλέγουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

2014
Ιδρύσαμε τον Συναιτερισμό

Στις 13 Ιουνίου 2014 είκοσι δύο αγρότες και αγρότισσες με πίστη στο συνεταιριστικό πνεύμα συνυπέγραψαν το καταστατικό λειτουργίας του Συνεταιρισμού.

2018
Μεγαλώνουμε

Ο Συναιτερισμός μας προχωρά σε αναβάθμιση υποδομών με υπερσύγχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό και απόλυτα εκπαιδευμένο προσωπικό για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

2023
Και Συνεχίζουμε...

Παρά τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε, δημιουργούμε Νέες συνεργασίες για να είμαστε ένα βήμα μπροστά κάθε φορά!

Ιστορικό του Συναιτερισμού

O Aγροτικός Συνεταιρισμός «Φαρσάλων Γη» συστήθηκε με πρωτοβουλία αγροτών και αγροτισσών από την περιοχή των Φαρσάλων, του τόπου όπου η αγροτική δραστηριότητα έχει ιστορία χιλιάδων χρόνων και είναι συνυφασμένη με τη ζωή και τις παραδόσεις των κατοίκων του.
Στις 13 Ιουνίου 2014 είκοσι δύο αγρότες και αγρότισσες με πίστη στο συνεταιριστικό πνεύμα συνυπέγραψαν το καταστατικό λειτουργίας του Συνεταιρισμού, το οποίο εγκρίθηκε με την υπ’ αριθμό 17/2014 απόφαση (εκούσιας δικαιοδοσίας) του Ειρηνοδικείου Φαρσάλων, σύμφωνα με το ν. 2810/2000, και καταχωρήθηκε στο Μητρώο Συνεταιρισμών.

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ

Κύριο μέλημα του Συνεταιρισμού μας και των εργαζομένων του είναι η εξυπηρέτηση και η προάσπιση των συμφερόντων των γεωργών και κτηνοτρόφων της περιοχής Φαρσάλων.
Στόχος μας είναι η μακροπρόθεσμη πορεία της συνεργασίας μας με αγρότες και κτηνοτρόφους στηριζόμενοι σε διαχρονικές αξίες, για βιώσιμη ανάπτυξη.
Το όραμα του Αγροτικού Συνεταιρισμού είναι η εξασφάλιση της βιωσιμότητας των αγροτικών εκμεταλλεύσεων με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

Η Διοίκηση

Ματούλα Αυφαντή
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

2 λόγια για την προεδρο

Ευκαιρίες Καριέρας

Θέλεις να ενταχθείς στην ομάδα του Συναιτερισμού μας? Έχεις ομαδικό πνεύμα και όρεξη για εργασία?

Απαιτούμενα προσόντα ή Προσφέρουμε:

Οι Δράσεις Μας

Από το 2014 μέχρι το σήμερα

+ Αιτήσεις Ενιαίας Ενίσχυσης Ανά Έτος
+ Μεταβιβάσεις Δικαιωμάτων Τα Τελευταία 6 Έτη
+ Αιτήσεις Επιστροφής Φ.Π.Α. Ανά Έτος
+ Άδειες Κτηνοτροφικών Εγκαταστάσεων

Συμμετοχές σε Συνέδρια

Ενημερωνόμαστε πάντα πρώτοι, συμμετέχουμε επανειλημμένα τόσο σε Ελληνικά όσο και σε Ευρωπαϊκού επιπέδου Συνέδρια