Οι δράσεις μας

2014 - 2018

# 4.000 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΑΝΑ ΕΤΟΣ # 1.100 ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ # 200 ΓΕΩΡΓΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ #900 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2015 ΕΩΣ 2018 # 500 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ Φ.Π.Α. ΑΝΑ ΕΤΟΣ # 300 ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ # 120 ΑΔΕΙΕΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ . . . . .

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ

Κύριο μέλημα του Συνεταιρισμού μας και των εργαζομένων του είναι η εξυπηρέτηση και η προάσπιση των συμφερόντων των γεωργών και κτηνοτρόφων της περιοχής Φαρσάλων. Στόχος μας είναι η μακροπρόθεσμη πορεία της συνεργασίας μας με αγρότες και κτηνοτρόφους στηριζόμενοι σε διαχρονικές αξίες, για βιώσιμη ανάπτυξη.
Το όραμα του Αγροτικού Συνεταιρισμού είναι η εξασφάλιση της βιωσιμότητας των αγροτικών εκμεταλλεύσεων με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «Φαρσάλων Γη» στεγάζεται σε πλήρως ανακαινισμένες κτηριακές εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 175 τ.μ. στην οδό Πατρόκλου αρ.9, στα Φάρσαλα
Απασχολεί οκτώ (8) έμπειρους και άρτια εκπαιδευμένους εργαζόμενους, διαθέτει αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών και υπερσύγχρονο μηχανογραφικό εξοπλισμό, διασφαλίζοντας στο 100% την ταχύτατη εξυπηρέτηση όσων μας επιλέγουν.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ

O Aγροτικός Συνεταιρισμός «Φαρσάλων Γη» συστήθηκε με πρωτοβουλία αγροτών και αγροτισσών από την περιοχή των Φαρσάλων, του τόπου όπου η αγροτική δραστηριότητα έχει ιστορία χιλιάδων χρόνων και είναι συνυφασμένη με τη ζωή και τις παραδόσεις των κατοίκων του. Στις 13 Ιουνίου 2014 είκοσι δύο αγρότες και αγρότισσες με πίστη στο συνεταιριστικό πνεύμα συνυπέγραψαν το καταστατικό λειτουργίας του Συνεταιρισμού, το οποίο εγκρίθηκε με την υπ’ αριθμό 17/2014 απόφαση (εκούσιας δικαιοδοσίας) του Ειρηνοδικείου Φαρσάλων, σύμφωνα με το ν. 2810/2000, και καταχωρήθηκε στο Μητρώο Συνεταιρισμών του ως άνω Ειρηνοδικείου, με αύξοντα αριθμό 6, στις 28 Ιουλίου 2014.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...