ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ & ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

πιο έγκαιρα από ποτέ
07
Nov

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΙΓΟΤΟΠΡΟΒΑΤΟΤΡΟΦΩΝ

Συνάντηση αιγοπροβατοτρόφων του δήμου Φαρσάλων με σκοπό τη συνεταιριστική τους οργάνωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017, στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού “Φαρσάλων Γη”.
Οι κτηνοτρόφοι που παρευρέθηκαν, ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις της σύγχρονης κτηνοτροφίας και εμπιστευόμενοι απόλυτα την ποιότητα των υπηρεσιών του Α.Σ. «Φαρσάλων Γη» αποφάσισαν να οργανωθούν σε ένα συνεταιριστικό σχήμα του οποίου η διεύθυνση θα ανατεθεί στον Α.Σ. Φαρσάλων Γη.   Σύμφωνα με την εισήγηση της Προέδρου του «Φαρσάλων Γη», κ. Αϋφαντή, η διαδικασία σύστασης του νέου  Συνεταιρισμού αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, ενώ οι επόμενοι μήνες θα αξιοποιηθούν για να καταγραφούν οι λειτουργικές ιδιαιτερότητες και οι ανάγκες της εκμετάλλευσης κάθε μέλους, ώστε να καθοριστούν οι άμεσοι και έμμεσοι στόχοι και να επιλεγούν οι ενδεδειγμένες ενέργειες. Ο νέος Συνεταιρισμός θα είναι έτοιμος να εισέλθει σε διαπραγματεύσεις με αγοραστές και προμηθευτές το καλοκαίρι του 2018, ώστε να εγκαινιάσει την συνεταιριστική του δράση την επόμενη γαλακτοκομική περίοδο 2018-2019.
Το καταστατικό του συνεταιρισμού, το οποίο επιμελείται η συνεργαζόμενη με τον «Φαρσάλων Γη» δικηγόρος-διαμεσολαβήτρια, κ. Χριστίνα Χλαπανίδα, φέρει ήδη τις υπογραφές 20 κτηνοτρόφων, ενώ αναμένεται η συμμετοχή και άλλων παραγωγών.

Leave a Reply

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...