ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ & ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

πιο έγκαιρα από ποτέ
21
Sep

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΣΔΕ

Yπενθυμίζουμε στους παραγωγούς ότι οι Αναλυτικές Δηλώσεις Καλλιέργειας περιέχουν απόρρητες πληροφορίες και δεν είναι ασφαλές να κοινοποιούνται σε τρίτους.
Για το λόγο αυτό όλοι ο Φορείς έχουμε αναλάβει έγγραφη δέσμευση για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας των πληροφοριών που διαχειριζόμαστε τόσο απέναντι στον ΟΠΕΚΕΠΕ, όσο και απέναντι σε καθέναν από εσάς.
Η υποχρέωσή μας απέναντι σας δεν εξαντλείται στη σύνταξη και υποβολή της ετήσιας δήλωσης καλλιέργειας. Έχουμε επιπλέον υποχρέωση να διαφυλάσσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας που αφορούν το πρόσωπο (ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, Ημ.Γεν. Αριθμός Ταυτότητας) και ιδίως αυτά που αφορούν τις συναλλαγές σας και την περιουσία σας ( ακίνητη ιδιοκτησία περιουσίας, μισθωτικές συμβάσεις, αριθμός τραπεζικού λογαριασμού ).
Η ελεύθερη και άνευ όρων διακίνηση των Δηλώσεών σας μεταξύ επαγγελματιών του αγροτικού χώρου (γεωπόνοι – μελετητές – διεκπεραιωτές – έμποροι) σας εκθέτει σε κινδύνους που ίσως δεν υποψιάζεστε ( π.χ. κίνδυνος κατάσχεσης του τραπεζικού σας λογαριασμού ή των μισθωμάτων που εισπράττετε ή καταβάλλετε ).
Είναι, επομένως, συνετό να μην θεωρείτε ότι σας «εξυπηρετεί» ο Φορέας που χορηγεί αντίγραφα (έντυπα ή ηλεκτρονικά) της Δήλωσής σας σε οποιονδήποτε φερόμενο συνεργάτη σας. Αντίθετα, απαιτήστε από το Φορέα σας να τηρεί την υποχρέωση που έχει να προστατέψει το απόρρητο των πληροφοριών που σας αφορούν.
Ο Α.Σ. Φαρσάλων Γη παραμένει πιστός σε αυτή τη θεμελιώδη υποχρέωση, γι’ αυτό και χορηγεί αντίγραφα των Δηλώσεών σας σε τρίτους, μόνο κατόπιν ειδικής προς τούτο εξουσιοδότησής σας. Έτσι, είσαστε σίγουροι ότι οι απόρρητες πληροφορίες σας δεν διαρρέουν ανεξέλεγκτα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση θέτοντας σε κίνδυνο την περιουσία σας.

Leave a Reply

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...